Изненадващ провал за „Ергенът“. Оказва се, че Генчев…

Риалитито е пълно с кадри на звукозаписна компания

https://goreshto.net/shoubiznes/iznenadvasht-proval-za-ergenat-okazva-se-che-genchev/53566 Goreshto.net
Изненадващ провал за „Ергенът“. Оказва се, че Генчев…

Риалитито е пълно с кадри на звукозаписна компания

Скандален слух за „Ергенът“ разтресе столичните клюкари.

 

Според мълвата Евгени Генчев получава пари за промотиране на звезди или техни близки от определена звукозаписна компания. Тук е мястото да припомним, че сред 25-те изгладнели за слава жени – участнички във втория сезон на риалитито, е пълно с кадри на звукозаписната компания „Хит мюзик“ или свързани с тях лица.

 

Компанията, която е собственост на продуцента и екскадър на „Пайнер“ Йордан Василковски – Оцко е успяла да внедри в риалитито двама преки свои изпълнители и един косвен. Един от тях не е кой да е, а лично „Ергенът“ – виртуозният пианист Евгени Генчев. Той е изпълнител на „Хит Мюзик“ през 2017 г., когато участва в като гост с пианото си в баладата на Лорена и Джордан – двама от изпълнителите на компанията – „Внимавай какво си пожелаваш“. Там изпълнението на Генчев е също толкова майсторско, както и изпълненията му на Гершуин на световните сцени.

 

Типично за родната представа за възвишен музикален вкус, акордите му са заглушени от зурни и гласа на Лорена. Така и не става ясно как пианист от неговата класа, който е личен приятел с Том Джунс и Лейди Гага има допирни точки с чалгаджиите, но е факт – Генчев е сред изпълнителите на „Хит Мюзик“, попаднали в риалитито.

 

Макар малцина да се сещат за този факт, реално една от състезателките за сърцето му – Джия, е също кадър на звукозаписната компания. Тя изгря преди три години и се хвалеше, че е без нито една корекция по себе си. Джия изгря с дует с колежката си Емануела, но оттогава кариерата й позападна. Злите езици носят, че Оцко далеч не се е спрял дотам.

 

Красивата каратистка Айлин Бобева е не само майсторка с черен колан, а и участничка в клип на Меди, който навремето също имаше договор с „Хит мюзик“ преди да направи собствена компания. Според мълвата тя била избрана за парчето му „Мария“, тъй като отношенията им не били само професионални.

 

Отсега феновете на риалитито се присмиват и се чудят какво ли ще е, ако Генчев избере именно нея за своя любима и се окаже баджанак на Меди. Прекомерната концентрация на лица от „Хит мюзик“ и свързани с тях лица от компанията в шоуто, даде повод за злостни коментари, че Оцко е финансирал участието на питомците си, а и имал амбицията да превърне самата Айлин в нова своя звезда след края на риалитито.

 

Други, по-лековерни пък вярват, че покрай работата си и като партньор в пиар компанията, Евгени се е запознал с Оцко и оттам са топлите им отношения и поканата да участва в клипа на Лорена. Това обаче не отговаря на въпроса как толкова звезди от една музикална компания, са намерили подслон в луксозното имение в Бодрум.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.