Изневери му, а сега си хапе Д-то: Бившата съпруга на Дарин Ангелов ревнува от любовта му с Невяна Владинова!

Антония Русева разби сърцето на Дарин Ангелов!

https://goreshto.net/shoubiznes/izneveri-mu-a-sega-si-hape-d-to-bivshata-sapruga-na-darin-angelov-revnuva-ot-lyubovta-mu-s-nevyana-vladinova/134544 Goreshto.net
Изневери му, а сега си хапе Д-то: Бившата съпруга на Дарин Ангелов ревнува от любовта му с Невяна Владинова!

Антония Русева разби сърцето на Дарин Ангелов!

Преди няколко години съпругата на Дарин Ангелов му разби сърцето. Антония Русева сложи мощни рога на актьора и панелист при Гала като му изневери брутално и то с мутра, а после го заряза.

За Ангелов това беше зверски удар, тъй като той обожаваше жена си и до последно спазваше брачната си клетва за любов, вярност и преданост. Може би затова след развода с Антония, Дарин се отдаде на работата и самотата като така и не се реши да си намери приятелка през цялото това време.

Е, съдбата обаче му се усмихна и му подари нова любов. Както стана ясно, това е дясната ръка на Илиана Раева във Федерацията по художествена гимнастика - Навяна Владинова. Златното момиче вече все по-често е засичано на официални събития с Дарин Ангелов, а двамата се появиха като двойка заедно на премиерата на "Пътят".

Всичко това обаче не се понравило на егоистката Антония, чиито познати разкриха, че ревнувала бясно от Невяна. И не, защото изгаря от обич към бившия си съпруг, а просто, защото искала да е единствената в живота му.

"Тъпо е, но Антония наистина силно се дразни като гледа, че Дарин е влюбен и щастлив с Неви. Знаеш ли какво й се върти в главата на една жена - той може да не е с нея, ама и с друга да не е... Глупаво и нарцистично е, но надали Дарко го вълнува вече мнението й", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.