Изплиска легена! Мегз се влюби в жена: Аз не я обожавам, аз я боготворя!

Мегз осъзна, че с мъжете не й върви и мина на жени!

https://goreshto.net/shoubiznes/izpliska-legena-megz-se-vlyubi-v-zhena-az-ne-ya-obozhavam-az-ya-bogotvorya/112600 Goreshto.net
Изплиска легена! Мегз се влюби в жена: Аз не я обожавам, аз я боготворя!

Мегз осъзна, че с мъжете не й върви и мина на жени!

Миглена Каканашева - Мегз (ако още си я спомняте) май окончателно забегна в Дубай. Тя не смята да се завръща у нас (а и как да го направи, като всъщност офейка заради разследване за укриване на доходи и данъци). Мегзчето си живее в Емирството, но така и не се е обвързала.

Вече няколко години е там, но дори не си прави труда да излъже и да си изфантазира връзка с болен от любов по нея местен богаташ. Що пък не и шейх... Е, май ние се размечтахме, но то е заразно. Преди нас го направи Мегз, която публично сподели фантазиите си за... жена.

Жена, на която искала да прилича и към която се стремяла, защото я обожава. Мдаа, май Мегз осъзна, че с мъжете в живота не й се получава и мина на дами, но с тази също ще удари на камък. Защото иде реч не за някоя забулена ханъм от Дубай, а за... Ким Кардашиян.

Самата Ким Кардашиян, да. Какашанева признава, че не обожава арменката, тя просто я боготворяла и все повече се опитвала да й подражава. Стил, грим, пози, прически дори - Мегз следяла Ким и копирала...

Ами, какво да й кажем, че да не я обезсърчим... Колкото и да копира, Кардашиян няма да стане. Двете нямат дори минимална, дори бегла прилика, коментират и потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.