Изпробва го: Сара Драгулева се върна при Папи Ханс, но го тества с провокативни снимки! (ВИЖ ТУК)

Папи Ханс щеше да се гътне от мъка, след раздялата със Сара!

https://goreshto.net/shoubiznes/izprobva-go-sara-draguleva-se-varna-pri-papi-hans-no-go-testva-s-provokativni-snimki-vizh-tuk/113954 Goreshto.net
Изпробва го: Сара Драгулева се върна при Папи Ханс, но го тества с провокативни снимки! (ВИЖ ТУК)

Папи Ханс щеше да се гътне от мъка, след раздялата със Сара!

Когато Сара Драгулева го заряза, Папи Ханс едва не се гътна от мъка. Певецът и писател дори спря да се храни нормално и ходеше по улиците като привидение. В отчаянието си стигна дотам, че да разкрие за депресията си пред цялата страна - нещо, което никога и с никоя друга, не е правил.

За да покаже на Сара колко я обича, той написа и три песни, посветени на връзката и любовта им. Е, моделката се оказа с нежно сърце и взе, че се трогна. Както скоро се разбра, тя се е върнала при Константин Трендафилов, когото заряза заради абсурдната му ревност.

Папи бил така обсебен от нея, че в един момент започнал да я ревнува дори от работата й, от приятелките й, от близките й, от всичко. Не дай си Боже, ако Сара реши да излезе на кафе с мъж или просто да я види да си говори с него - ставал апокалипсис.

Сара търпяла, търпяла, пък обвинила Папи в акълолипсис и си вдигнала чукалата. Фактът, че двамата пак са заедно, не означава, че това ще е завинаги. Към днешна дата моделката изпробва дали Ханс се е променил и дали е поумнял като се пуска в откровено изкусителни и провокативни кадри в нета.

На последния, тя е като сгафила секси ученичка, която отива при директора, за да я накаже. А какво ще е наказанието, измислете си го сами!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.