Къци Вапцаров се побърка: Предложих на Би Ти Ви аз да сменя Слави Трифонов с вървежно шоу, ама те избраха Цитиридис!

Къци Вапцаров вярно си вярва!

https://goreshto.net/shoubiznes/kaci-vapcarov-se-pobarka-predlozhih-na-bi-ti-vi-az-da-smenya-slavi-trifonov-s-varvezhno-shou-ama-te-izbraha-citiridis/122049 Goreshto.net
Къци Вапцаров се побърка: Предложих на Би Ти Ви аз да сменя Слави Трифонов с вървежно шоу, ама те избраха Цитиридис!

Къци Вапцаров вярно си вярва!

За пореден път се убеждаваме в правотата на Фънки, който измисли култовото Къцамун на Къци Вапцаров и се съдра да си прави майтапи с него преди години във Вип Брадър. Ами, не че нещо, но Къцито сам си проси тези неща, коментираха потребители в нета.

Знаем, че някогашният водещ на шоуто "Невада" още не може да приеме, че времето му в телевизията е изтекло безвъзвратно и че няма как да се върне на екран с нещо повече от епизодично участие в някое риалити - ей така, за забавление на зрителите.

Преди дни, когато се разбра, че Николаос Цитиридис си тръгва от Би Ти Ви, която спира шоуто му след 4 години на екран, Къцито не се удържа и изригна в профила си.

"Цитиридис уж щеше да замества Слави Трифонов. Е, видя се колко и за колко го "замести". Казвах им аз на Би Ти Ви навремето, като се махна Слави - вземете ме мен, за да ви направя супер рейтингово шоу, ама те не пожелаха. Избраха Цитиридис и сега гледат като мисири", разсмя мрежата с поста си Къци.

Надали някой друг, освен самия него, може да си го представи във вечерно шоу, камо ли като заместник на Дългия.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.