Как Люси Иларионов й позволява това: Ани Хоанг с брутално фото, шокира мрежата! (СНИМКИ)

Ани Хоанг се пуска все по-разсъблечена и без задръжки!

https://goreshto.net/shoubiznes/kak-lyusi-ilarionov-y-pozvolyava-tova-ani-hoang-s-brutalno-foto-shokira-mrezhata-snimki/124819 Goreshto.net
Как Люси Иларионов й позволява това: Ани Хоанг с брутално фото, шокира мрежата! (СНИМКИ)

Ани Хоанг се пуска все по-разсъблечена и без задръжки!

Връзката й ли не върви, кариерата ли й куца, не е ясно, но Ани Хоанг вече прекалява. Виетнамката, която стана известна главно с това, че е гадже на режисьора Люси Иларионов, напоследък показва странно поведение. Тя гледа да сваля дрехи при всеки сгоден случай като имаше и кадри, на които е чистак по натура.

Няма лошо, ако това е списанието на Хю Хефнър, но не и социалната мрежа, одумват я в нета. Много потребители скочиха и размахаха пръст срещу Ани, а и срещу самия Люси затова, че децата им, които са фенове на Хоанг, гледат брутални изцепки и то по всяко време.

"Как може Люси Иларионов да й позволява това?! Да вземе и да я стегне малко, защото хептен му е отпуснала края и няма да се учудим, ако след тези разчепатени фотографии вземе, че му сложи и рога. Ако вече не го е направила, де... Да пее и да прави хитове като иска да е певица, за другото си има различни места и времеви пояси", коментират разгневени родители.

Действително в последно време хитове на Анито не сме чували, но пък се нагледахме на гол*тиите й. Последният кадър е такъв, все едно е кукнала, за да прави... сещате се какво...

"Не сме пуритани, но това минава границите, а и дори не е красиво", категорични са в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.