Как можа: Андрей Арнаудов с тежка обида към жена си, навръх 8 март!

Андрей Арнаудов показва, че се вълнува само от себе си!

https://goreshto.net/shoubiznes/kak-mozha-andrey-arnaudov-s-tezhka-obida-kam-zhena-si-navrah-8-mart/53227 Goreshto.net
Как можа: Андрей Арнаудов с тежка обида към жена си, навръх 8 март!

Андрей Арнаудов показва, че се вълнува само от себе си!

Продуцентът Андрей Арнаудов направи нещо скандално и позорно, според мнозина, при това към собствената му жена. Знаем, че от доста години той е с манекенката Емануела Толева, която роди и първородното му дете. И за цялото това нещо, за цялата любов, с която го е дарила, тя не заслужи и едно цвете на 8 март.

Това си призна самият Андрей като дори се изфука с постъпката си в мрежата. Продуцентът заяви твърдо, че не признавал 8 март за празник и това било от време оно. Той каза, че никой в семейството му от малък не празнувал този ден и това била отживелица. Затова и не подарил дори цвете на Емануела. Защото искал да й подарява китки не само веднъж годишно.

Сега - думите на Андрей определено са логични и дори похвални, предвид, че любовта и уважението трябва да се показват всекидневно. Мнозина обаче го атакуваха в нета затова, че ако той не зачита празника, то жена му може да се зарадва на подарък или жест. Плюс това става дума не за празник от Живково време, а за Международен ден на жената, който се празнува из целия свят.

"Хайде, бе! Признай си, че просто не си от тези, които правят жестове. Нищо няма да й стане на жена ти ако й беше дал едно цвете да помирише, няма да й капне носът. А и така като те гледаме какъв си "романтик", нещо хич не те виждаме с букетите всеки ден. Поне не лъжи", нападнаха го потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.