Как стига педалите?! Мария сащиса всички с огромно червено "Ламборгини" за половин милион!

Мария управлява сама мощното возило, което си е сериозна въпросителна!

https://goreshto.net/shoubiznes/kak-stiga-pedalite-mariya-sashtisa-vsichki-s-ogromno-cherveno-lamborgini-za-polovin-milion/121398 Goreshto.net
Как стига педалите?! Мария сащиса всички с огромно червено "Ламборгини" за половин милион!

Мария управлява сама мощното возило, което си е сериозна въпросителна!

Мария беше уловена от папараци в центъра на столицата, докато отиваше на редовното си СПА. Това, разбира се, не е новина - Мара Отварачката е чест посетител на различни разкрасяващи студиа, салони и клиники, за да се поддържа във форма. Знаем, че тя е прехвърлила 40-те и може да се радва на добър ген, но си трябва и все по-голяма поддръжка.

Това, което втрещи и папараците, и минувачите обаче, е друго. А именно огромният червен звяр "Ламборгини", струващ вероятно около половин милион. Да, ясно е, че колата е купена от мъжа й Мирослав Соколов и вероятно се води на негово име. Онова, което не е ясно обаче е, как Марчето съумява да управлява возилото сама?!

Реално Мария беше без личен шофьор, без охрана и подобни екстри. Тя слезе от колата сама, а после също така сама се качи в нея и я подкара. Минувачи буквално се облещиха, а някои избухнаха в смях, недоумявайки как певицата натиска педалите.

"Стига, бе! Тоя фъстък с малките си къси краченца... как изобщо успява да достигне до педала, че и да го натисне. Това е мощен звяр, сигурно са й пригодили някакви помощни средства вътре, които не се виждат", хилят се и потребители в нета.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.