Каква е диагнозата: Бивша на Благой Георгиев тренира във фитнеса с корона на главата! (СНИМКИ)

Бившата на Благой Георгиев се побърка!

https://goreshto.net/shoubiznes/kakva-e-diagnozata-bivsha-na-blagoy-georgiev-trenira-vav-fitnesa-s-korona-na-glavata-snimki/144403 Goreshto.net
Каква е диагнозата: Бивша на Благой Георгиев тренира във фитнеса с корона на главата! (СНИМКИ)

Бившата на Благой Георгиев се побърка!

Все сме виждали изтрещели хора и нелепици, но такова нещо не бяхме. При това направено от жена на зряла възраст, със син за женене. Става дума за фолкаджийката Татяна, чиято кариера в музиката е западнала тотално, ако изобщо е имало такава.

Въпросната е най-известна с участието си в Сървайвър и с креватните си подвизи с Благой Георгиев. Макар никога да не си е признала публично за това, всички са наясно, че двамата мачкаха чаршафите преди години. А не си признават, защото по онова време Джизъса беше в поредната си уж сериозна връзка и сложи рога на половинката си с Татяна.

Сега обаче не е дума за Благой, а за певачката, която изтрещя дотам, че да се появи във фитнес залата с корона на главата и да даде интервю в ефир в този нелеп вид.

Причината е, че Татяна била провъзгласена за най-вдъхновяваща жена на някакъв международен конкурс, който се провел във Варна. И, разбира се, сега целият народ трябва да я види с корона на главата, без значение как и къде.

"Тази така ни вдъхнови, че моментално превключихме телевизора на друг канал. Страшна простотия, човек", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.