Какво се случва: Марта Вачкова заприлича на старица, а е едва на 63! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/shoubiznes/kakvo-se-sluchva-marta-vachkova-zaprilicha-na-starica-a-e-edva-na-63-snimki/47315 Goreshto.net
Какво се случва: Марта Вачкова заприлича на старица, а е едва на 63! (СНИМКИ)

Марта Вачкова се появи в меко казано потресаващ вид!

Фурията Марта Вачкова остави почитателите си в нета с отворени усти от изумление, а причината е визията й. Всички се питат какво се случва с нея, а мнозина признаха, че са разтревожени да й няма нещо. Едва ли има повод за страх при все, че Марта е усмихната и си живее живота в странство с любимия Владо Пенев. Двамата са на почивка с приятели в Сърбия, но Вачкова наистина се появи в окаян вид.

Сами виждате, че на последните си снимки тя прилича на старица, а реално е още на 63 години. Възраст, в която жените могат да изглеждат забележително. Не вярвате ли – ами погледнете как изглежда една София Лорен на 88 и пак ще си говорим!

При Марта обаче сякаш става дума за запуснатост и незаинтересованост от визията й. Най-шокиращо впечатление прави косата й, която е изцяло побеляла и разрошена във всички посоки. Лицето й е без грим, но това се понася някак по-лесно, а и Марта никога не е била от обилно намазаните с макиаж жени.

“Добре е да си естествен и да не страдаш от излишна суета, но и другата крайност не е добре. Абсурдно е да се занемариш дотам, че да се посурнеш като някоя тетка на село”, категорични са дамите в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.