Какво й се случи?! Галена шокира: Дърта съм! Вече ми е късно за лудории! (ВИЖ ТУК)

Галена ще чукне 40 идната година!

https://goreshto.net/shoubiznes/kakvo-y-se-sluchi-galena-shokira-darta-sam-veche-mi-e-kasno-za-ludorii-vizh-tuk/143597 Goreshto.net
Какво й се случи?! Галена шокира: Дърта съм! Вече ми е късно за лудории! (ВИЖ ТУК)

Галена ще чукне 40 идната година!

Какво й се е случило на Галена, питат се хиляди нейни фенове... Дали е падала на главата си, или е прекалила с инсулиновите инжекции, които са я ударили в психиката... а може би Галин нещо я е обработил и побъркал?!

Всички тези въпроси и предположения си имат убедителна причина и тя е, че най-щурата и дива чалга певица изведнъж не само реши да се кротне, но и заяви, че е стара. Да, това не е текст от някое ново парче на смядовката, нито нейна лиготия в поредния нощен клуб, а самата истина, казана сериозно в интервю.

Галена отговори на въпроси как е прекарала лятото и какви лудории е извършила, на което тя категорично отговори - никакви. Половинката на Галин Вафлата обясни, че е вече стара за лудории и смята, че не й подхождат, а и няма желание за подобни неща.

"Да, това лято не се пързалях с момчетата по водната пързалка, не бръмчах с джета и не летях с балона над морето. Одъртях вече за тези неща, а и усетих, че не ми се иска да ги правя. Прекарах си една спокойна и много кротка почивка, от която се връщам доволна и заредена", каза Галена.

Феновете й разбираемо са в ступор, защото тя е още на 39 години, а 40-така ще чукне през май догодина. Явно обаче разкрепостената смядовка е решила да преосмисли ценностите и приоритетите си и да си седне на Д-то.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.