Какво й става?!? Илиана Раева не спря да се подмазва на продуцента на "Денсинг старс" Радо Тушев!

Илиана Раева буквално лиже и маже пред Радослав Тушев!

https://goreshto.net/shoubiznes/kakvo-y-stava-iliana-raeva-ne-sprya-da-se-podmazva-na-producenta-na-densing-stars-rado-tushev/133380 Goreshto.net
Какво й става?!? Илиана Раева не спря да се подмазва на продуцента на "Денсинг старс" Радо Тушев!

Илиана Раева буквално лиже и маже пред Радослав Тушев!

Какво й става на Илиана Раева?! Това се чудят стотици потребители в нета и зрители на "Денсинг старс" след поредната й изцепка. Защото това вече не може да се нарече по друг начин, освен изцепка, фиаско, лицемерие, подмазвачество...

То бива Илиана да направи комплимент на продуцента им в "Денсинг старс" веднъж, бива да го направи два пъти, бива и трета, ама не чак дотам... Тя обаче буквално залива мрежата със снимки и едва ли не любовни обяснения към Радо Тушев, които изумиха всички.

Раева не спира да ахка и да охка около Тушев - нещо, което не прави нито един от останалите членове на журито. Разбираме, че златното момиче има внучки, за които да се грижи материално - все пак тя и Наско Сираков са източникът на доходи в семейството, не щерките им, но това вече е прекалено.

"Биг Бос! Прекрасен, омаен, гениален Радослав Тушев! Обичам те безкрайно" - каканиже Раева, което отдавна вече бие на зверско лицемери и угода за потребителите.

"Маже му се на филия, че да я вземе в журито и другия сезон, ако има такъв, пък и да й даде тлъст хонорар", погнаха я в мрежата потребители.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.