Какво застигна Иво Танев: Шоуменът по спешност в болница!

Иво Танев сподели, че му се е наложила операция!

https://goreshto.net/shoubiznes/kakvo-zastigna-ivo-tanev-shoumenat-po-speshnost-v-bolnica/125234 Goreshto.net
Какво застигна Иво Танев: Шоуменът по спешност в болница!

Иво Танев сподели, че му се е наложила операция!

Какво се случва с шоумена Иво Танев?! Това се питат потребители в нета, след като самият той сподели своя снимка от болнична стая и благодари за доброто отношение на лекарите и персонала. А след това разкри и че му се е наложила операция.

Надяваме се всичко да е протекло добре, а и можем да вярваме, че е така, защото Танев е плътно на линия в мрежата и убива скуката от болничния си престой с постове и коментари. Преди минути дори сподели женско мнение, което напълно подкрепя, а именно, че мъжът трябва да се отнася със съпругата си като с кралица.

"Това е мъжество, но много мъже не го разбират. Сами следете и вижте колко мъже ще реагират на този пост и по какъв начин. Тези, които се хилят и го приемат за "празни приказки", са просто недорасляци и ще си останат такива", присмя им се Танев.

Припомняме, че навремето и за него самият се носеха слухове, че е "обърнал" не една и две жени, докато вече е бил семеен, но, както се казва, това са недоказуеми неща. Сега му пожелаваме бързо възстановяване и завръщане към нормалния живот. А той така или иначе си е особено активен в социалните мрежи.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.