Калин Сърменов: Притеснява ме старостта, но какво да направя?!

Театърът се е превърнал в негово второ семейство

https://goreshto.net/shoubiznes/kalin-sarmenov-pritesnyava-me-starostta-no-kakvo-da-napravya/110897 Goreshto.net
Калин Сърменов: Притеснява ме старостта, но какво да направя?!

Театърът се е превърнал в негово второ семейство

Калин Сърменов несъмнено е сред най-популярните родни актьори.

 

Той ще бъде запомнен с култовата му роля в сериала „Седем часа разлика“, където влезе в образа на бизнесмена с бяла якичка Михаил Михайлов – Милото.

 

Има два брака, три дъщери и едно внуче зад гърба си. От няколко петилетки е собственик на рекламна агенция „Златен век“, която снима повечето тв реклами в родния ефир.

 

По повод 60-ия си юбилей, който отбеляза на 25 май си е пожелал здраве, колкото и тривиално да звучи. Категоричен е, че хората трябва да са си дали сметка колко важно е то през последните 3 години.

Купонът по повод юбилея му се е провел в Сатирата. Принципно отдавна не празнува рождените си дни, тъй като за него тържествата са вид емоционални изхвърляния и невинаги са искрени.

 

Той е от хората, които работят от ранна детска възраст. Първия си хонорар спечелил като художник на графики и илюстрации във вестник „Народна младеж“. Тогава получил 20 лева, които му се сторили огромна сума.

 

Признава, че старостта го притеснява, но няма какво да се направи – така е устроен светът. Човек не може да разбере нито защо се ражда, нито защо си отива. Старае се да не затваря врати, да живее с усещането, че има още много неща за вършене. Живее с усещането, че има смисъл да се бори за хора, за идеи, намира си емоции за живеене…

 

Не е получавал оферта да влезе в политиката, помагал е само на експертно ниво и толкоз. Водил е сериозни разговори за министерски пост, но не се получило. За него политиката е нещо много важно, проблемът е каква е тя и как се провежда. Предвид фактът, че сме малка страна, лесно се продаваме и купуваме.

 

Дава оценка 3.5 на българското кино, ако трябва да го оцени от 1 до 10. Убеден е, че проблемът на българското общество е, че прави нещо, без да се интересува какво ще стане и как ще излезе.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.