Калин Терзийски потресе: Привлича читатели с ракия! (обещава им да лочат до насита)

https://goreshto.net/shoubiznes/kalin-terziyski-potrese-privlicha-chitateli-s-rakiya-obeshtava-im-da-lochat-do-nasita/50937 Goreshto.net
Калин Терзийски потресе: Привлича читатели с ракия! (обещава им да лочат до насита)

Калин Терзийски този път надмина себе си!

Писателят Калин Терзийски надмина себе си. Той буквално потресе потребителите в мрежата като ги покани на литературното си четене с... обещания за ракия и пиене до откат. При това безплатно. Ето какво заяви той преди броени минути: "ПРИЯТЕЛИ! Ето какво ще ви кажа: нищо няма да ме спре да ви говоря за изкуството, да ви съблазнявам за изкуството, да адвокатствам на изкуството, да ви подкупвам за изкуството. Дори любовта ви към ракията! Затова утре, в Бар Дак, на Площад Славейков (пиша площад Славейков с главна буква, защото той е един от забележителните участници и герои на нашата култура), на мястото на бившето кино Култура, на по-малко бившата Била. Там, където се разделят две главни героини в софийската култура - Графа и Солунска - аз ще посрещам всички, които се интересуват от литература, ще им чета свои неща, ще им разказвам за света, ще създавам нов свят чрез тия странни звуци - думите...но и ще задавам въпроси във внезапни и ненадейни викторини. А наградите в тия спонтанни викторини ще бъдат малки и тотално прекрасни бутилчици РАКИЯ (както беше вече споменато). Ракията е сътворена от истинска и при това - много добра литераторка - баба Зоя Петрова от Хърсово! Казвам "баба"с цялото си уважение, като влагам в думата и идеята за мъдростта. Ракията е от чернослив, хубав и сладък планински плод. Бутилчиците са красиви, по петдесет и сто грама, с етикет създаден от мен! На всичко, казвам ви, съм готов заради поезията, включително и да ви предоставя ракия, да лочите до насита! Баба Зоя живее в планината, бере чернослив и прави ракия. Гледа кокошки, бори се с вълците, които искат да и изядат кокошките и в останалото време пише разкази и притчи. И това е положението. Утре, 26-ти ноемврий - в Бар Дак от 19:30 часа", обяви Калин Терзийски.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.