Калин Терзийски шокира: Отчаян съм и съм изгубен, нищо не ми трябва вече!

Калин Терзийски продава картините си на безценица!

https://goreshto.net/shoubiznes/kalin-terziyski-shokira-otchayan-sam-i-sam-izguben-nishto-ne-mi-tryabva-veche/114501 Goreshto.net
Калин Терзийски шокира: Отчаян съм и съм изгубен, нищо не ми трябва вече!

Калин Терзийски продава картините си на безценица!

Калин Терзийски се намира в особено състояние, което мнозина определиха като откровена депресия. Не е ясно какво се случва с писателя, но явно жестоко го е закъсал, защото обяви в нета, че продава картините си на безценица като едва ли не ги подарява.

Знаем, че освен да пише, той и рисува, но очевидно няма купувачи за творбите му, които сега заяви, че предлага на смешни цени. Или на цени, каквито хората преценят, защото не му се занимавало повече и не му били нужни.

"Нищо не ми трябва, картините не ми трябват. Аз съм изгубен, отчаян съм и не се нуждая от нищо. С парите, които ще взема, ако някой реши да си купи моя картина, ще си купя хляб, ще ми стигнат", пише той в мрежата.

Така и не обясни обаче нищо повече, а потребителите трябваше да гадаят какво му е и какво става. Някои предполагат, че отново се е пропил, докато други смятат, че като при повечето творци и той е изпаднал в така наречените и епизодични "душевни кризи", с които си четкат егото.

"Хайде, бе, знаем ги. Няма човек на изкуството, който да не мрънка за нещо, да не се жалва и да не се има за велик... масово е. Все те нещастни, все те неразбрани, все те неоценени. А Калинчо още повече ни е ясен, тъй като приревава за нещо през няколко месеца", подкачиха го зевзеци в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.