Калин Врачански - женкар №1 в гилдията: Мина и Асен Блатечки! (ето част от жените, с които е бил)

Калин Врачански явно не става за семейство!

https://goreshto.net/shoubiznes/kalin-vrachanski-zhenkar-1-v-gildiyata-mina-i-asen-blatechki-eto-chast-ot-zhenite-s-koito-e-bil/121123 Goreshto.net
Калин Врачански - женкар №1 в гилдията: Мина и Асен Блатечки! (ето част от жените, с които е бил)

Калин Врачански явно не става за семейство!

Калин Врачански е на 42 години, но очевидно не мисли нито за семейство, нито за деца. Разбира се, това е нормално и е негово право. Не е нормално обаче, поне според болшинството хора, да "мине" или да се опита да "мине" всяка по-засукана жена, която му се изпречи на пътя.

Врачански е заклет женкар и дори се слави с по-голяма бройка в леглото си и от самия Асен Блатечки, колкото и последният да е по-чаровен и харесван от Калин. Врачански не се показва много-много, не бие тъпана, а си вършее кротко и полека, така че остава често пъти незабележим.

През кревата му обаче са минали редици, а от по-популярните от тях е Силвия Петкова, с която успява да се задържи цели осем години. Тогава и двамата са още много млади, а в крайна сметка тя го зарязва като обяснява, че характерът му е просто нетърпим.

Калин имаше кратка афера с по-възрастната от него Мариана Векилска, както и със самата Диляна Попова, но доста преди тя да се влюби в Блатечки. Помним как "ценителят на женската хубост" Врачански беше спипан да се целува с колежката си Теодора Духовникова и гръмна страшен скандал. Защото Теди е женена от години.

"Е, как няма да ги целувам като са толкова хубави и чаровни?!", най-безсрамно заяви тогава Калин по темата.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.