Камелия изкукурига! На 52 години вика: Аз съм хулиганка! (ВИЖ ТУК)

Камелия се държи все по-абсурдно и смешно!

https://goreshto.net/shoubiznes/kameliya-izkukuriga-na-52-godini-vika-az-sam-huliganka-vizh-tuk/119793 Goreshto.net
Камелия изкукурига! На 52 години вика: Аз съм хулиганка! (ВИЖ ТУК)

Камелия се държи все по-абсурдно и смешно!

Какво, аджеба, става с Камелия?! Изкукурига ли тази жена, защото точно така се държи?! Това коментират нейни потресени последователи в мрежата, след като 52-годишната женица заяви: "Аз съм хулиганка!"...

Колкото и пластични операции да се направи певицата, колкото и програми за филтриране и фотошопиране да ползва, колкото и стойки и чалъми да показва по фотосите си, истината е една. Годините си вървят, тя не става по-млада и е време да го осъзнае и да се държи подобаващо за възрастта си.

Ками обаче не прави това, а точно обратното. Тя се барна в стайлинг, подходящ за рапър тийнейджър, като очевидно смята, че прилича на такъв. Ами не, не прилича. И това е мнението на болшинството дори от собствените й почитатели, които харесваха някогашната Камелия. А за тази се чудят коя е?!

"Какво й става на тази жена, яко е изперкала! Защо не види как се държи, как се облича и изобщо как изглежда една Моника Белучи, например?! Цял свят й е в краката, но тя е дама - показва класа и стил, изобщо не се опитва да бъде момиченцето, което не е. Само че явно Моника има самочувствие и знае коя е, докато на Камито й липсва", коментират в нета.

Все повече потребители се чудят и на Цветин, който единствен е в състояние да налее ум в главата на жена си, но сякаш не му се занимава и я е оставил да се излага на воля.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.