Камелия отсече: Откакто напуснах Пайнера, се видях с пари!

Камелия се похвали, че печели много повече!

https://goreshto.net/shoubiznes/kameliya-otseche-otkakto-napusnah-paynera-se-vidyah-s-pari/53321 Goreshto.net
Камелия отсече: Откакто напуснах Пайнера, се видях с пари!

Камелия се похвали, че печели много повече!

Тя си тръгна от Пайнер през 2014-та, а оттогава доста вода изтече. Нито за миг обаче не съжалява, че го е направила. Само й ще ще да беше го решила дори по-рано. Това отговори Камелия на въпрос на фен, докато разговаряше с последователите си в нета.

Тя заяви, че не само се чувства по-спокойна и свободна като жена и като творец, но и сметката й набъбнала яко, след раздялата с Митко Пайнера. Знаем, че компанията организира участията на изпълнителите си, но взима огромна част от парите, които те изкарват.

"Смело мога да кажа, че се замогнах, откакто работя сама и сама си уреждам участията. Много повече пари вадя и това може да се провери", смигва Ками като посочва Националната агенция по приходите, в която ежегодишно декларира няколко стотин хиляди лева.

Със сигурност думите на Камелия няма да се понравят на Митко Пайнера, който се страхува да не би кака Ками да подучи така и други негови певици, които да си бият камшика. Знаем, че доста известни имена го напуснаха и това неминуемо се отрази на бизнеса. Сред тях са Десислава, Андреа, Глория и други.

"Най-добре е да работиш за себе си, сам да си си господар. Това бе едно от най-правилните ми решения", заяви Камелия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.