Камелия се размаза на Великден: Омаа 10 бири с агнешкото! (КУЛТОВИ СНИМКИ)

Камелия и Цветин си празнуваха в домашна обстановка!

https://goreshto.net/shoubiznes/kameliya-se-razmaza-na-velikden-omaa-10-biri-s-agneshkoto-kultovi-snimki/133142 Goreshto.net
Камелия се размаза на Великден: Омаа 10 бири с агнешкото! (КУЛТОВИ СНИМКИ)

Камелия и Цветин си празнуваха в домашна обстановка!

Домашният уют е любим за много от родните творци, вероятно изморени от редовите пътувания и участия из шумни заведения из цялата страна. Като абсолютни домошари отдавна се показват Камелия и Цветин, които за пореден път избраха да прекарат Великден по пантофи в дома си.

Още преди появата на малкия им син Баян, двамата редовно си оставаха у дома на всенародни или лични празници като не направиха изключение и сега. Вероятно са поканили и най-близките си роднини на гости, защото Ками показа цяло агне, печено във фурната и добило апетитна коричка.

Това, което шашна всички обаче, беше количеството пиво, с което певицата показа, че е преглътнала агнешкото. Вярно е, че Камелия отпива биричка, но от една до десет бирички, разликата е забележителна...

"Е, поне си седи у дома и не се качва на колата да митка като луда по улиците. А и защо да не си пийне жената, веднъж се живее", коментират потребители по социалната мрежа.

Прави впечатление и че Ками се пусна съвсем натурална в нета, без грим, но разбира се, по лицето й е играл филтър. Не за друго, а защото с него се изравнява и освежава тена и цялостния вид на кожата, което е може би още по-препоръчително от грима.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.