Карък: Разбиха и ошушкаха баровската къща на Венелин Петков! (той не е на себе си)

Венелин Петков е в шок от станалото!

https://goreshto.net/shoubiznes/karak-razbiha-i-oshushkaha-barovskata-kashta-na-venelin-petkov-toy-ne-e-na-sebe-si/114607 Goreshto.net
Карък: Разбиха и ошушкаха баровската къща на Венелин Петков! (той не е на себе си)

Венелин Петков е в шок от станалото!

Бившият журналист и шеф на новините по Би Ти Ви - Венелин Петков осъмнал с тотално разбита и тарашена къща в Бистрица. Както знаем, имотът е доста луксозен, да не кажем баровски, защото Петков я строи с парите, които дълги години получаваше от медията и други събития покрай работа си, а те не бяха никак малко.

После, след като бе изгонен от Би Ти Ви, той поне се радваше, че е успял с дома си, но ето, че сега му е нужен не само ремонт, но и доста средства за възстановяване на щетите. Араши разбили врати и прозорци, за да се вмъкнат в къщата, където откраднали всичко, що видели. Даже кабелите му отрязали и откраднали, кой знае какво ще правят с тях.

Венелин, разбираемо, е извън кожата си и е бесен, но извършителите на подобни обири рядко се разкриват и наказват, а близки го посъветвали да "прежали" щетите.

Знаем, че в имота Петков живееше с Николета Маданска и децата им, но след скандалите помежду им, тя си взе хлапетата и се премести при родителите си в Лозен. Маданска няма претенции върху имота на Петков, защото двамата не сключиха граждански брак и така тя не може да има права върху неговата собственост.

По всичко личи, че двамата няма да се съберат отново, още повече, че за децата се грижи предимно Николета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.