Карен скръцна със зъби на Златка: Дръж се подобаващо, спри да се обличаш като уличница!

Карен Хачатрян вече е баща и започна да се дразни на Златка Райкова!

https://goreshto.net/shoubiznes/karen-skracna-sas-zabi-na-zlatka-drazh-se-podobavashto-spri-da-se-oblichash-kato-ulichnica/112039 Goreshto.net
Карен скръцна със зъби на Златка: Дръж се подобаващо, спри да се обличаш като уличница!

Карен Хачатрян вече е баща и започна да се дразни на Златка Райкова!

Златка Райкова направи половинката си - Карен Хачатрян баща за първи път. Както знаем, тя вече беше раждала и има първороден син от топ женкаря и осеменител на България Благой Георгиев. Карен обаче не бе познал бащинството, а сега, когато гушна синчето си - Карен младши, започна да се променя.

Тази промяна се харесва и одобрява от едни, но от Златито едва ли. Близки до двойката разкриха, че арменецът, който преди не е правил никакви забележки на Райкова за поведение, облекло и прочие, сега й скърцал със зъби.

Първият и неочакван "съвет на висок тон", който Карен дал на любимата си, бил вечерта след погачата на бебето. Тогава Златка Райкова цъфнала в ресторанта с рокля, която повече прилича на магистралка или труженичка на повикване по хотелите, отколкото на родилка.

Малката черна рокличка буквално вади балконите на плеймейтката навън и аха да избодат някому очите. Стайлингът, съчетан с неадекватното й и предизвикателно хилене, подразнил много Карен, който й изсъскал, че оттук нататък трябва да се държи като зряла и сериозна жена, а не като уличница.

"Родители сме, носиш отговорност за сина ми. Ще се държиш подобаващо и няма да даваш поводи за срам и приказки", наредил й Карен. Дали тя ще се вслуша, или това е началото на поредица от скандали?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.