Катето Евро удари дъното: На пенсионна възраст се хвали, че си ги вадила за шише ракия! Ай, наздраве!

Катето Евро вярно е мохабетчийка, но този път се оля!

https://goreshto.net/shoubiznes/kateto-evro-udari-danoto-na-pensionna-vazrast-se-hvali-che-si-gi-vadila-za-shishe-rakiya-ay-nazdrave/123797 Goreshto.net
Катето Евро удари дъното: На пенсионна възраст се хвали, че си ги вадила за шише ракия! Ай, наздраве!

Катето Евро вярно е мохабетчийка, но този път се оля!

Зевзечката Катето Евро винаги е била цапната в устата и много-много не премисля какво говори, но този път удари дъното. Пълен срам и позор, предвид факта, че е в пенсионна възраст и има вече пораснала внучка. А после се чудим защо синковецът й Сашо Кадиев редовно се държи като инфантил и не знае къде се намира...

На Катето Евро, уж на майтап, си спомни за миналите времена и започна да разказва забавни истории. И... коя предполагате, беше най-забавната според нея - ами тази, в която си е вадила на показ бомбите. Ама дибидюс, без сутиен, без нищо.

А причината, поради която го е правила, допълнително я постави в унизителна позиция. Ако щете вярвайте, но Катето Евро си е вдигала блузката и си е показвала даденостите за... шише ракия. Ай, наздраве!

"Да, бе, тогава редовно бяхме по ресторанти, по купони, весело беше и се пиеше яко. Та като стана един такъв майтап веднъж - свърши пиенето и приятел рече, че ще донесе бутилка ракия, ако ми види балконите... и аз ги показах от раз. После съм го правила още доста пъти, то стана дори популярно при мен", смее се Катето.

А потребители я питат защо тогава не се е хванала с Малък Тошко, като са си лика прилика - тя си сваля блузката, а той гащите.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.