Като му върви на човек: 16-годишна руска тенисистка призна, че си пада по Гришо! (СНИМКИ)

Тя е на 16, но смело призна, че си пада по Григор Димитров!

https://goreshto.net/shoubiznes/kato-mu-varvi-na-chovek-16-godishna-ruska-tenisistka-prizna-che-si-pada-po-grisho-snimki/119873 Goreshto.net
Като му върви на човек: 16-годишна руска тенисистка призна, че си пада по Гришо! (СНИМКИ)

Тя е на 16, но смело призна, че си пада по Григор Димитров!

Късметлия си е наш Гришо и това е. Тъкмо приключи бурната си афера със знойната Мадалина Ганеа и ето, че друга фурия му се натиска. Е, не може да става никакво сравнение с румънския модел, още повече, че новата му кандидатка е едва на 16, но пък публично призна, че си пада по него.

Става дума за младата тенисистка Алина Корнеева, която се зае да флиртува с хасковлията от разстояние, по време на свое интервю. Алина през смях заяви, че в тениса има много готини мъже и много й се иска да има повече смесени срещи на корта, за да може да играе с тях.

Запитана кой тенисист най-много й харесва, тя моментално отвърна, че това е Новак Джокович. Но после бързо "слезе на земята" и сама призна, че Ноле е много висока топка и едва ли ще може да играе с него.

"Може и да не е Джокович, но Григор Димитров също много ми допада. Много е готин, а и смятам, че е съвсем реалистично да планирам среща с него", показа завидно самочувствие Алина.

Сигурни сме, че думите й ще предизвикат широка усмивка у Гришо, който надали ще гледа на нея по-различно от на дете, но пък знае ли се... времето върви, Алина ще порасне.

Кой знае дали някой ден тя няма да е новото гадже на Григор. Пък и като гледаме, не се е забързал да се жени.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.