Като на кино: Любовната история на Стойко Сакалиев и Габи ще ви вземе акъла!

Стойко Сакалиев и Габриела отскоро са семейство!

https://goreshto.net/shoubiznes/kato-na-kino-lyubovnata-istoriya-na-stoyko-sakaliev-i-gabi-shte-vi-vzeme-akala/116929 Goreshto.net
Като на кино: Любовната история на Стойко Сакалиев и Габи ще ви вземе акъла!

Стойко Сакалиев и Габриела отскоро са семейство!

Двамата са семейство съвсем отскоро. Стойко Сакалиев (на 44) откри жената на живота си в Габриела (на 38) и й предложи брак само половин година след първата им среща очи в очи. Приятелите му са категорични, че историята им е като на кино и никой не е вярвал, че ще се оженят наистина.

Сакалиев и Габи се запознават по стандартния от доста време начин - в социалната мрежа. Заговарят се и виждат, че си пасват като темпераменти и интереси. Седмица по-късно, след дълги часове на чатене, решават да не си изморяват толкова пръстите от писане, ами да се видят на живо.

Правят го и да - допадат си и реално. Нещо повече - Стойко хлътнал почти веднага по нея, а и тя оценила чара му и факта, че е адски забавен. Габи има две деца, а Стойко една щерка, която наскоро, за огромно щастие, успя да пребори страшна болест.

Спокойни, влюбени и уверени в бъдещето, двамата решават да скочат с двата крака в дълбокото и хоп - венчават се само след 6 месечно познанство. Сватбата им обаче е малка и само с най-близките им хора. Женят се боси и слети с природата, която обожават и двамата.

Сакалиев се славеше като любовчия, а и сам е разказвал, че е слагал рогца на първата си жена - Жулвена. Днес е категоричен, че времето и опитът са го направили нов човек и че е много по-мъдър отпреди. Дано!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.