Катрин Вачева и Дебора скочиха: Смърт за насилниците на жени! И двете сме пребивани, знаем какво е!

Катрин Вачева и Дебора са били жертви на физическо насилие!

https://goreshto.net/shoubiznes/katrin-vacheva-i-debora-skochiha-smart-za-nasilnicite-na-zheni-i-dvete-sme-prebivani-znaem-kakvo-e/114179 Goreshto.net
Катрин Вачева и Дебора скочиха: Смърт за насилниците на жени! И двете сме пребивани, знаем какво е!

Катрин Вачева и Дебора са били жертви на физическо насилие!

Жертви на брутално физическо насилие са били и някои от известните жени у нас. Случаят с младата Дебора от Стара Загора накара две от тях не просто да проговорят за себе си, но и да настояват за въвеждане на смъртна присъда за подобни изверги.

Това са адашката на пострадалата старозагорка - чалга певицата Дебора и моделът Катрин Вачева. И двете заявиха, че не просто отлично знаят какво е преживяло това момиче, но и още не могат да се отърсят от стореното на самите тях.

Припомняме, че побоят над Вачева стана преди много години, от тогавашно нейно гадже футболист. Според Катрин обаче така се извъртели нещата и доказателствата, така се прикрили някои важни неща, че престъпникът де факто не получил нужната присъда.

Същото потвърди за себе си и Дебора, която призна, че месеци наред е била малтретирана от свое гадже, докато се престраши да избяга от него. Дълго време след това обаче я било страх да остава насаме с мъж и не го е правила.

"Имах чувството, че всеки мъж е насилник и ще ме удари. Не можех да ги доближа, никой от тях, изпитвах ужас", разказва певицата. И е убедена, както и Катрин Вачева, че ни трябват спешни и драстични промени в законодателството, за да се спрат веднъж завинаги уродите, биещи жени.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.