Катя от Ритон взриви с признание: Майка ми изобщо не харесваше Здравко!

Катя и Здравко са заедно вече 50 години!

https://goreshto.net/shoubiznes/katya-ot-riton-vzrivi-s-priznanie-mayka-mi-izobshto-ne-haresvashe-zdravko/126829 Goreshto.net
Катя от Ритон взриви с признание: Майка ми изобщо не харесваше Здравко!

Катя и Здравко са заедно вече 50 години!

Цели 50 години, цял половин век - толкова ще отпразнуват скоро Катя и Здравко от Ритон, но не от сватбата си, а от самото си познанство. Певицата разкри в ефир, че навремето, когато се загаджили, баща й нямал нищо против Здравко, но майка й изобщо не го харесала. Не знае защо, но искала за Катето някой по-така...

А Здравко Желязков си спомни, че е видял за пръв път бъдещата си жена в университета, когато той се връщал от бригада с колегите, а тя била освободена от бригадите, защото била класирана на първо място.

"Тогава си казах, че е някаква надута връзкарка. Още като я видях, много ми хареса, но и едновременно ме беше яд на нея", смее се Здравко. Двамата с Катя са вече неразделни толкова десетилетия, а им е още по-трудно, защото не само живеят, а работят заедно.

"Ако не си пасваш на сто процента с един човек, това не можеш да го издържиш. Другите двойки поне могат да "избягат" за малко един от друг като отидат на работа, а ние и там трябва да сме в комплект. Но пък това е и нещото, което ни е сближило наистина най-много през годините", казват и двамата.

И признават, че да - карат се понякога, но големи и сериозни скандали не са имали.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.