КАЖИ ЧЕСТНО?! Тризначките се замогнаха и се похвалиха къде живеят вече! (СНИМКИ)

Тризначките са може би толкова емблематични образи у нас, колкото и Митьо Пищова!

https://goreshto.net/shoubiznes/kazhi-chestno-triznachkite-se-zamognaha-i-se-pohvaliha-kade-zhiveyat-veche-snimki/139000 Goreshto.net
КАЖИ ЧЕСТНО?! Тризначките се замогнаха и се похвалиха къде живеят вече! (СНИМКИ)

Тризначките са може би толкова емблематични образи у нас, колкото и Митьо Пищова!

Митьо Пищова и Тризначките, може би донякъде и Джорджано, макар той да има още много да ги гони, докато им докара рейтинга - разбира се, саркастично казано. Но първите две имена нямат равни по простотия и скудоумие у нас, затова и отдавна са пословични.

И ако Пищова не иска да спре да "клати", макар и вече едва да крета, то две от тризначките - Вяра и Надежда, не искат и да чуят за нормална работа. Тези две моми се преселиха отдавна в Лондон като не крият, че просят и спят на улиците и по кашони. Докато сестра им Любов отдавна е омъжена, има си детенце и не ще да чува за сестрите си.

Тези дни обаче Надежда се похвали или по-точно взриви мрежата с поредната си изцепка, а именно, че с Вяра се замогнали и вече не спели в кашони. Ти да видиш... Направо луксът ги е ударил явно, щом са се сдобили с истинска палатка.

Да, палатка, която Надежда показа в нета и се изфука, че двете с Вяра вървели към баровки. Ако не беше толкова тъжно и срамно, щеше да е смешно, но истината е, че тези двете отдавна заявиха, че трябвало да са прости циганки, за да си търсят работа в Лондон и да слугуват на хората...

Очевидно повече им харесва да просят, да тънат в л@йна на улицата и с паричките, които изкарат, да си купуват пиячка и пури.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.