Кеш: Ето по колко цака Азис феновете си в турско заведение!

Азис беше на участие край Истанбул!

https://goreshto.net/shoubiznes/kesh-eto-po-kolko-caka-azis-fenovete-si-v-tursko-zavedenie/121016 Goreshto.net
Кеш: Ето по колко цака Азис феновете си в турско заведение!

Азис беше на участие край Истанбул!

Костинбродския славей Азис не крие очарованието си от Турция, която смята за своя втора родина, както неведнъж е признавал. Той отново се върна там тези дни като изнесе участие в крайбрежно заведение до Истанбул. Азис пя в ресторант, където входът бе с билет, разбира се.

Както се казва - любовта и приятелството са си любов и приятелство, ама сиренето си е с пари. Така че Васко сложи цена на билета 70 лева на калпак и туй то. Цената не е нито ниска, нито кой знае колко висока, но пък в нея влиза само удоволствието да го слушаш и гледаш, не си мислете, че консумацията също се поема.

Въпреки това желаещи да се срещнат с Азис и да кършат гьобеци с него не липсваха и заведението беше пълно. Заедно с Васко за Истанбул замина и диджей Дамян, който се качи на сцената с него.

После двамата се разходиха из турския град, напазариха и се върнаха обратно. Фенове се чудят колко ли ще ги одруса певецът, ако реши да пее в нашенски ресторант, да речем в прословутия Велинград на Нова година и предполагат, че цената ще е тройна (минимум) на тази, която цака на турските си фенове.

Знаем, че Азис се има за велика звезда и не го крие. Преди време дори си позволи да заяви, че не признавал Фреди Меркюри, с което ошашави и разгневи хиляди хора.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.