Кичка Бодурова попиля "Капките": Смешници, вие сте жалка пародия!

Кичка Бодурова изригна бясна срещу предаването и Христо Гърбов!

https://goreshto.net/shoubiznes/kichka-bodurova-popilya-kapkite-smeshnici-vie-ste-zhalka-parodiya/53188 Goreshto.net
Кичка Бодурова попиля "Капките": Смешници, вие сте жалка пародия!

Кичка Бодурова изригна бясна срещу предаването и Христо Гърбов!

Бясна на предаването "Като две капки вода" и в частност на Христо Гърбов, е певицата Кичка Бодурова. Само ден след поредния лайф, в който тя беше имитирана от Гърбов, а той не се представи на ниво, скандалът избухна.

Както знаем, актьорът влезе в образа на Кичка и опита да пресътвори образа й, но не му се получи, даже никак. Вместо да разбере, че не е лесно мъж да влезе в "обувките" на жена, камо ли да я пресъздаде така, че да не изглежда комично, Бодурова гръмна.

Може би реакцията й бе породена и от многобройните коментари на потребителите в нета, които директно се изсмяха, че Гърбов се подиграл с Кичето, изгаврил се с нея и какво ли още не... Като знаем колко честолюбива е певицата, шамарът, който тя отпери на шоуто, бе напълно очакван.

"Преди време смятах, че това предаване "Като две капки вода" има за цел да покаже талантливи имитатори, които умеят да влязат истински в образ и да го пресъздадат като визия, като поведение и като глас дори. Но очевидно с годините те така са се изчерпали, че вече няма кого да поканят. Не са останали други кадърни, а само смешници, които са пародия. Цялото шоу е вече една голяма пародия. Но аз знам коя съм, какво съм постигнала и колко хора ме обичат. Живея и пея заради тях", заяви Кичка Бодурова.

Тя обяви, че лятото ще направи само два големи концерта у нас, защото я обвинявали, че взимала публиката на колегите си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.