Кичка Бодурова ужасена: Благодаря на Бог, че ме спаси! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/kichka-bodurova-uzhasena-blagodarya-na-bog-che-me-spasi-oshte-podrobnosti/50873 Goreshto.net
Кичка Бодурова ужасена: Благодаря на Бог, че ме спаси! (още подробности)

Кичка Бодурова разказа за кошмара, който е преживяла и е оцеляла!

Естрадната легенда Кичка Бодурова разтърси последователите си в мрежата с неочаквана изповед. Тя публикува своя история отпреди пет години, която обаче я държи на нокти и до днес. Защото можеше и да не е жива, за да я разкаже. Днес Кичка Бодурова е благодарна на Бог, Богородица и Съдбата, че са я закриляли. И не пропуска да отбележи датата на това събитие в живота си: "Май не е хубаво да споделяме лоши случки,но всичко е човешко -нали? Ако някой би ми разказал подобно нещо,бих онемяла,но това се случи с мен. Тръгнах от София за Мюнхен.Следващ полет-Мюнхен-Торонто с Air Canada.... Летяхме вече над океана, когато пилота каза,че трябва да се връщаме.Има повреда в самолета . Уж трябваше да кацнем обратно в Мюнхен, но аварийно го направихме във Франкфурт. Преспах там една нощ. На другата сутрин United ми направиха нова комбинация-Франкфурт-Хюстън и после Вегас. След половин час вече над океана случката се повтаря- започна да става много топло вътре в самолета, не можеше да се диша. И ни съобщават, че трябва да се връшаме към земята -този път най- близкото Лондон. Преспах и там една нощ и не ми се вярваше вече ,че ще стигна накъдето съм тръгнала.Не споделям неволите. Не можех да осмисля какво става и как е възможно едно след друго. На третия ден вече успях! Но можете ли да си представите как съм изкарала тези часове над океана. Молех се пак на мойта Богородица да ме пази, за да не страда детенцето ми. Искам пред всички вас да благодаря на Бог, че ме спаси и видях моето пиленце днес. Благодаря ти, Боже мой!", сподели историята Кичка Бодурова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.