Клетвите на Емануела го застигнаха: Опозореният Мартин Елвиса аут от "Игри на волята"!

Емануела очевидно е наясно с развитието на играта!

https://goreshto.net/shoubiznes/kletvite-na-emanuela-go-zastignaha-opozoreniyat-martin-elvisa-aut-ot-igri-na-volyata/121240 Goreshto.net
Клетвите на Емануела го застигнаха: Опозореният Мартин Елвиса аут от "Игри на волята"!

Емануела очевидно е наясно с развитието на играта!

Така е то - да не те вземе на мушка жена със зелени очи... Шегуваме се, разбира се, но е факт, че май-май клетвите на Емануела са застигнали Мартин Николов - Елвиса. Да, певицата не го е "проклинала" директно, но вчера изреди такива обиди за него пред хиляди потребители в мрежата, че си беше направо зловещо.

Емануела нарече Мартин от селяндур до параноиден шизофреник, разкри, че е голтак, който се прави на бизнесмен и богаташ, и че без парите на техните е никой. Не ставал и за мъж, защото бил просто един комплексиран женкар, драпащ за слава в жалкия си животец... Тези и много други неща изприказва Емануела вчера, а днес...

О, днес гръмна бомбата, че Елвиса е аут от "Игри на волята" и зрителите ще го видят още утре, в петък. Той отиде на елиминационна битка, като бе номиниран от всичките си съотборници.

Все още не е ясно с кого ще бъде на елиминациите Мартин, но е ясно едно - той си заминава и то опозорен. Не само от играта, но най-вече от постовете на бившата си приятелка Емануела вчера, след които всички започнаха зверски да го бъзикат и да му се подиграват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.