Кога роди, кога се измори?! Родилката Даяна Ханджиева: Понякога чувствам, че съм "на ръба"!

Даяна Ханджиева разкри преживяванията си след раждането!

https://goreshto.net/shoubiznes/koga-rodi-koga-se-izmori-rodilkata-dayana-handzhieva-ponyakoga-chuvstvam-che-sam-na-raba/124857 Goreshto.net
Кога роди, кога се измори?! Родилката Даяна Ханджиева: Понякога чувствам, че съм "на ръба"!

Даяна Ханджиева разкри преживяванията си след раждането!

През декември, буквално броени дни преди настъпването на Новата година, Даяна Ханджиева роди и дари с наследник своя приятел Кристиян. Знаем, че двамата са заедно от години и скъсаха само, когато тя беше в риалитито "Фермата".

Там обаче Даяна не си губи времето в мисли и спомени по Крис, а завъртя главите на цели двама от участниците, сдобивайки се с доста неприятни прякори от зрителите. Е, двамата й ухажори също видяха, че от нея сериозна приятелка не става и я парясаха още след излизането си от формата.

Така Даяна се върна при Кристиян и зачена с първото им дете. Днес в ефир тя шашна доста от родилките с неприкрити глезотии и мрънкане, че понякога й идвало в повечко и била "на ръба". Макар Кристиян да й помага и да е с нея и бебето им неотлъчно.

"Най ме дразни като не мога да се наспя и като започне да плаче, защото нямам идея каква е причината", обяснява Даяна, но побърза да уточни, че е много щастлива с малкото човече у дома.

Самият Крис разказа, че е присъствал на цялото раждане, едва устискал да не припадне, но пък вече уважавал и ценял много повече жените.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.