Кога се омъжи, кога започнаха скандалите: Роксана намръщена като буреносен облак в хипермаркет с мъжа си! (СНИМКИ)

Роксана и Мариян Митев все още се водят младоженци!

https://goreshto.net/shoubiznes/koga-se-omazhi-koga-zapochnaha-skandalite-roksana-namrashtena-kato-burenosen-oblak-v-hipermarket-s-mazha-si-snimki/140515 Goreshto.net
Кога се омъжи, кога започнаха скандалите: Роксана намръщена като буреносен облак в хипермаркет с мъжа си! (СНИМКИ)

Роксана и Мариян Митев все още се водят младоженци!

Поп фолк дивата Роксана и съпругът й Мариян Митев все още минават за младоженци. Както знаем, сватбата им бе сравнително наскоро, така че много по би им прилягало да са в своего рода меден месец.

Това, което виждаме от снимките обаче, изглежда всичко друго, но не и меден месец, нито пък щастлива младоженка. Роксана и мъжът й бяха спипани от папараци в столичен хипермаркет, където пазаруваха за вкъщи.

Количката им бе пълна с хранителни продукти, препарати за почистване и разбира се, напитки. Заедно с тях имаше още едно момче, което на излизане взе пълните торби и ги отнесе до колата, че да не се морят завалиите...

Интересно - щом не носи тежко и е облекчена от такива ежедневни сивотии, защо Роксана през цялото време се борсучеше и гледаше като буреносен облак?! Потребители моментално предположиха, че е станал някакъв скандал между нея и мъжа й, но в самия магазин двамата не повишиха тон - нещо повече, те дори не разговаряха.

Това е някак странно за веселата и бъбрива по природа Роксана, на която трудно можеш да затвориш устата. "Рокси е момиче с характер и ако онзи шушляк й е накривил нещо шапката, като нищо го е сдъвкала и сега няма да му говори с дни", коментират с усмивка близки до чалга дивата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.