Кога се разведе, кога го забърса: Ето го новият мъж на гимнастичката Симона Пейчева! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Симона Пейчева не си губи времето след Петко Петков!

https://goreshto.net/shoubiznes/koga-se-razvede-koga-go-zabarsa-eto-go-noviyat-mazh-na-gimnastichkata-simona-peycheva-paparashki-snimki/142189 Goreshto.net
Кога се разведе, кога го забърса: Ето го новият мъж на гимнастичката Симона Пейчева! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Симона Пейчева не си губи времето след Петко Петков!

Гимнастичката Симона Пейчева се оказа истинска мъжемелачка, въпреки привидно невинния й и дори леко "постен" вид. Да, тя не ходи с екстеншъни до кръста и джуки до носа, но явно добре знае какво прави и как да предразположи мъжете.

Доказателство за това са снимките, които виждате. Знаем, че съвсем наскоо Симона се разведе със строителния бос Петко Петков, когото навремето открадна от съпругата му. Двамата имаха сравнително кратък брак и се разбра, че се разделят. А Симонка не само не тъжи и не изпада в равносметки по проваления си семеен живот, но и вече е с друг.

Тя беше спипана от папараци в кафене в центъра на столицата, където сладко си гукаше с непознат за обществеността млад мъж. И преди да решим, че са просто приятели, се загледахме в езика на тялото им, който казва друго.

Очевидно е, че между двамата текат флуиди и то на талази, както е очевидно, че случващото се помежду им е отскоро. Не е ясно дали Пейчева и новакът вече са двойка, или още са в процес на флирт и свалки, но по това, което се вижда, съдим, че няма да се разминат поне без една кратка афера.

Пък кой знае, може би това ще се окаже и третият мъж на гимнастичката, която има дете от съпруга си преди Петко Петков.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.