Когато ти изсипват парите наготово: Щерката на Гала взе да се прави и на ясновидка! (СНИМКИ)

Щерката на Гала не си мърда пръста, взеха я на подбив!

https://goreshto.net/shoubiznes/kogato-ti-izsipvat-parite-nagotovo-shterkata-na-gala-vze-da-se-pravi-i-na-yasnovidka-snimki/125915 Goreshto.net
Когато ти изсипват парите наготово: Щерката на Гала взе да се прави и на ясновидка! (СНИМКИ)

Щерката на Гала не си мърда пръста, взеха я на подбив!

Щерката на Гала - Мари Будева, се ползваше с огромните симпатии на населението, докато беше ученичка. Тогава мало и голямо се възхищаваше на възпитаното и умно момиченце, което се учи добре, слуша родителите си и едва ли не е за пример.

Мнозина се чудеха каква ще стане Мари като порасне и дори смятаха, че ще надмине Гала по развитието си в определена област. Е, за жалост, това не стана. Будева уж следва в университет, но не се напъва за нищо. А и защо да го прави, след като има кой да й налива пачките наготово?!

Както знаем, тя продължава да се напъва да бъде инфлуенсър и да дава съвети в мрежата, макар почти да няма хора, които й ги искат... пуска свои снимки и клипчета, все едно е най-малкото Ким Кардашиян, а от известно време се прави на собственик на цяла сграда с офиси, които се дават под наем.

Разбира се, сградата е купена с парите на Гала, а на Мари й остава само да я рекламира в нета и да се надява на наематели, от които да гуши пари. Излишно е да казваме, че те ще бъдат за нея... В нищоправенето си Будева толкова се оля, че пред часове пусна снимка, на която изглежда като ясновидка.

Очевидно фотото пак цели реклама, но я попиляха. "Ся кво, врачка ли ще го играеш?! Не ти ли омръзна по цял ден да се "чешеш" и да "пърдиш" бе, моме?!", погнаха я в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.