Колеги на Мира Добрева бесни: Пробутва щерка си в телевизията, да живеят връзките!

Мира Добрева вкарва дъщеря си Лора в телевизията!

https://goreshto.net/shoubiznes/kolegi-na-mira-dobreva-besni-probutva-shterka-si-v-televiziyata-da-zhiveyat-vrazkite/134881 Goreshto.net
Колеги на Мира Добрева бесни: Пробутва щерка си в телевизията, да живеят връзките!

Мира Добрева вкарва дъщеря си Лора в телевизията!

Колеги на Мира Добрева са бесни, а според мнозина - с абсолютно право. Оказа се, че лицето на БНТ, което от доста време насам се изявява като писателка, се кани да пробута дъщеря си Лора в телевизията. Момичето искало да стане водеща и хоп - какво по-лесно от това, щом имаш не просто връзки, а същински "корабни въжета"...

Лора преди време се изявяваше основно като инфлуенсър в мрежата, но странеше някак от популярността и медиите. Напоследък обаче все повече се е наклонила към тях, явно осъзнавайки какви предимства могат да й донесат.

Сега тя се пробва като водеща в подкаст в нета, но голямата цел е телевизията и дори праймтайма. Дали ще иска да е водеща на предаване като Мира, или ще се насочи към стола на новинарите, още не е ясно, но е факт, че колеги на Добрева се бунтуват.

"Да бе, много е лесно това. Цял живот в тая държава има само шуробаджанащина. Колко кадърни и талантливи хора чакат за подобни професии, то не е само журналистиката, но не могат да покажат колко са добри, защото нечия щерка или синковец вече са заели апетитните местенца", негодуват в медията.

Разбира се, водещата едва ли ще се съобрази с мнението им, ако може да помогне за сбъдването на мечтата на щерка си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.