Композиторът Митко Щерев призна: Преминах през Ада!

https://goreshto.net/shoubiznes/kompozitorat-mitko-shterev-prizna-preminah-prez-ada/52600 Goreshto.net
Композиторът Митко Щерев призна: Преминах през Ада!

Митко Щерев е преминал през Ада

За това призна самият композитор. Авторът на едни от най-големите хитове в родната естрада през годините загазил тежко здравословно.

Но кошмарът за 77-годишният певец и музикант вече е зад гърба му и той отново твори с пълна сила.

Лекарите му поставили страховита диагноза, но уловили проблема  още в самия му зародиш. Затова му приложили два вида терапии, без да се налагат тежки операции.

С днешна дата именитият композитор е изключително благодарен на хората в бели престилки, дали му втори шанс за живот.

Защитниците на Лили Иванова обаче не спират да кълват създателя на „Диана Експрес“ заради дългогодишната му вражда с естрадната икона.Близки приятели и музиканти, двамата се скарват жестоко заради недоизгладени финансови дела. Митко Щерев обвинява бившата си муза, че не му е платила и до днес авторските  права на песните му. Заради което композиторът й забранява да пее песните, които написал за нея, на своите концерти.

Поради което враждата между ненадминатия тандем в близкото минало, продължава да тлее и до днес.Митко Щерев е  готов да се помири с Лили, но едва след като му плати авторските права. Но не лично, а като уреди проблема с адвокатите му.

Скандалът между маестрото и естрадната икона се вихри повече от 10 години. А почитателите на звезда номер едно на естрадата са убедени, че враждата и омразата на Митко Щерев към нея са му докарали опасната болест.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.