Константин сринат от Петко Димитров

https://goreshto.net/shoubiznes/konstantin-srinat-ot-petko-dimitrov/47086 Goreshto.net
Константин сринат от Петко Димитров

Краят на Коцето се вижда заради Петко Димитров! Бизнесът на Константин сериозно застрашен, скоро може даже да фалира!
Бизнесът на чалга певеца Константин е пред фалит. Приходите на Коцето от дискотеката в Студентски град сериозно започнали да намаляват, а причината е Петко Димитров. Бизнесменът откри подобен нощен клуб в района, който обирал всички студенти и младежи, решили да купонясват, научи Goreshto.net.

Константин вече се чудел какво да промени, за да потръгнат нещата. Той започнал почти всяка вечер да пуска хората без такса за вход, но и това не помогнало особено. Сега Певец на 2013 година според “Пайнер” обмислял намаляване на цените на алкохола, което е отчайващ ход за връщане на клиентите.

Константин пред фалит, конкуренцията на Петко Димитров му дойде в повечеКонстантин пред фалит, конкуренцията на Петко Димитров му дойде в повече
Просто заведението на Петко Димитров бие това на Константин по обстановка, гости, песни и абсолютно всичко, коментират очевидци. Коцето канел все едни и също изпълнители, които му излизали евтино, тъй като му били близки, каквато е Лияна, която често се подвизавала в дискотеката му.

Очевидно Константин няма финансовите възможности на Петко Димитров, колкото и странно да звучи. Коцето от години е на върха на славата, но в бизнеса е по-нов, отколкото е възлюбеният на Яна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.