Коронавирусът съсипа бизнесите на Златка и Николета (Вижте защо всъщност се отказаха от проектите си)

https://goreshto.net/shoubiznes/koronavirusat-sasipa-biznesite-na-zlatka-i-nikoleta-vizhte-zashto-vsashtnost-se-otkazaha-ot-proektite-si/51302 Goreshto.net
Коронавирусът съсипа бизнесите на Златка и Николета (Вижте защо всъщност се отказаха от проектите си)

Златка Димитрова и Николета Лозанова се оказаха без шумно рекламираните си бизнеси

Златка Димитрова се отказа от бизнеса си с добавки, които в последните месеци усърдно рекламираше в профилите си в социалните мрежи. "Приятели, официално искам да съобщя, че вече нямам общо с хранителните добавки ZD, режимите и сайта, в който се предлагат. Аз съм максималист и професионалист и смятам, че човек трябва да дава на 100 % от себе си във всяко начинание. Както се казва, една птичка пролет не прави. Когато се случи разминаване с екипа, резултатът, за жалост, е такъв.", написа плеймейтката в Инстаграм. От поста й става ясно, че причина за оттеглянето й е неразбирателство с екипа по отношение на предлаганите продукти. [caption id="attachment_17455" align="alignnone" width="365"]златка димитрова Снимка: Инстаграм[/caption] Буквално часове преди нея и Николета Лозанова обяви, че спира с производството на марката си бельо. Като посочва същите причини. "Официално съобщавам, че линията за бельо @NLforYou вече не е фокус на моята дейност. Поради разногласия относно качеството на продуктите, взех решение да се оттегля от бранда. Решението ми е категорично и е въпрос на юридическо време да се спре използването на моите инициали. Виждам, че ежедневно ме тагвате на ваши снимки с бельото, но насочете суперлативите си към производителите, на които желая успех!", сподели плеймейтката, пише Телеграф. Мнозина обаче се усъмниха, че това са реалните причини. "Хората са спрели да купуват от нещата им, тъй като бяха страшно скъпи. А заради пандемията много останаха без работа. И двете просто са фалирали", коментират онлайн потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.