Кой като него: Венелин Петков си гледа кефа в Гърция, докато Николета Маданска "опъва каиша" сама с децата му!

Николета Маданска стана на 39 преди дни, но бившият й не я поздрави!

https://goreshto.net/shoubiznes/koy-kato-nego-venelin-petkov-si-gleda-kefa-v-garciya-dokato-nikoleta-madanska-opava-kaisha-sama-s-decata-mu/112726 Goreshto.net
Кой като него: Венелин Петков си гледа кефа в Гърция, докато Николета Маданска "опъва каиша" сама с децата му!

Николета Маданска стана на 39 преди дни, но бившият й не я поздрави!

Кой като него, шапка на тояга... Венелин Петков излезе във ваканция и забегна към слънчева Гърция, където го е ударил на живот. Той се похвали как кара сърф с каска на главата, защото акълът му е ценен и си го пази.

Мнозина обаче се пошегуваха и с право, че бившият телевизионер се страхува да не би отнякъде да го изненада Николета Маданска - майката на двете му деца, за които той не полага почти никакви грижи.

И това реално е така. Откакто двамата се разделиха преди вече година, Маданска се премести в дома на родителите си в Лозен и се грижи за момчетата без помощта на Венелин.

Знаем, че тя си тръгна от него заради темерутския му характер, с който не се живее лесно и заради това, че е свикнал да бъде център на вселената, от никого не се интересувал повече, отколкото от себе си. А покрай уволнението от Би Ти Ви станал съвсем нетърпим и ако не го била напуснала, Николета щяла да полудее.

Преди дни блондинката навърши 39 години и отпразнува деня си със своето семейство и с децата. Противно на очакванията на някои добре възпитани хора, господин Петков дори не си направи труда да я поздрави. Камо ли да я зарадва с някакъв подарък.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.