Кой като нея?! Силвена Роу се изцепи: Работя само десет дни в месеца, закон ми е!

Силвена Роу явно доста си е надула цената!

https://goreshto.net/shoubiznes/koy-kato-neya-silvena-rou-se-izcepi-rabotya-samo-deset-dni-v-meseca-zakon-mi-e/136878 Goreshto.net
Кой като нея?! Силвена Роу се изцепи: Работя само десет дни в месеца, закон ми е!

Силвена Роу явно доста си е надула цената!

Кулинарката Силвена Роу очевидно доста си е надула цената, щом може да си позволи това, за което говори. Тя се похвали в социалните мрежи, че си е наложила "златно правило", което гласи - работи не повече от десетина дни в месеца. Чудничко, а?!

"Да, работя по десет дни на месеца, а през другото време съм свободна. Използвам го, за да обърна повече внимание на семейството ми и на себе си, а най-вече на моите внучки, които обожавам и искам да науча на много неща", казва Роу.

Потребители в нета искрено й завидяха като се избъзикаха, че госпожата явно си е "построила комунизма". Това обаче се дължи на години амбиция и труд, за които Силвена е разказвала неведнъж.

Знаем също, че от доста време насам тя се занимава с така наречения биохакинг - демек начин на живот, който да те запази много по-дълго време млад, красив, свеж и най-вече здрав.

"Ходя на фитнес, направо съм маниак. И се чувствам в пъти по-добре, отколкото като бях на 30 години например. Всъщност като ми правиха изследвания се оказа, че биологичната ми възраст е 36, но това е заради начина на живот, който водя. А щом аз мога да го постигна, значи всеки един от вас също може", уверява Силвена Роу.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.