Кой наби Мегз?! Каканашева с абсурдно обяснение за раната на лицето си! (СНИМКИ)

Миглеа Каканашева - Мегз май пак я вбесила някого!

https://goreshto.net/shoubiznes/koy-nabi-megz-kakanasheva-s-absurdno-obyasnenie-za-ranata-na-liceto-si-snimki/125968 Goreshto.net
Кой наби Мегз?! Каканашева с абсурдно обяснение за раната на лицето си! (СНИМКИ)

Миглеа Каканашева - Мегз май пак я вбесила някого!

Помните ли Миглена Каканашева - Мегз?! Всъщност сме сигурни, че я помните, защото... ами, защото то може ли да се забрави такова чудо?! Шашавата дизайнерка ни показа не едно и две неща, преди да забегне в Дубай и да "преоткрие себе си", както е модерно да се казва.

Тя премина през състояния на истерия, на депресия, на логорея и какво ли още не, при това директно в национален ефир, за който навремето сякаш бе абонирана. Трябва ли му на някое предаване скандал - хоп, канят Мегз. И тя си върши работата перфектно.

Последният такъв бе около връзката й с измамника бизнесмен Румен Рончев, на когото се канеше да пристава, но онзи я заряза. Заради разследването на фирмите им и множеството нередности, които бяха открити, Мегзчето офейка преди няколко години в Дубай. Уж, за да търси духовно развитие.

Наскоро тя се появи с рана на лицето от Емирството и нелепо обясни, че си я е направила сама, докато се гримирала. Е, милиони са жените по света, но едва ли някоя от тях се "ранява", докато се разкрасява.

"Като нищо е изяла пердаха и в Дубай, защото да вбесява хората й е втора природа. Аз само като я видя и започвам да потривам ръце. Но едва ли шамарът е от някой шейх, ще й се", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.