Кой нормален човек прави това: Щерката на Тото от СкандаУ стана на годинка, а още крият името й!

Тото от СкандаУ и Кристин Петринска продължават да не издават името на дъщеря си!

https://goreshto.net/shoubiznes/koy-normalen-chovek-pravi-tova-shterkata-na-toto-ot-skandau-stana-na-godinka-a-oshte-kriyat-imeto-y/52141 Goreshto.net
Кой нормален човек прави това: Щерката на Тото от СкандаУ стана на годинка, а още крият името й!

Тото от СкандаУ и Кристин Петринска продължават да не издават името на дъщеря си!

Повече от странно, дори нелепо и абсурдно, е поведението на Тото от СкандаУ и половинката му Кристин Петринска. Както знаем, двамата имат сключен брак и вече две деца, което отдавна ги е превърнало в нормално българско семейство. Те обаче не се държат като такова...

Защо ли?! Ами, може би, защото година след раждането на второто си дете - момиченце, те още не искат да кажат как се казва то. Името на детето се пази в по-строга тайна и от секретните документи във ФБР и ЦРУ, което, за повечето фенове на рапъра, граничи с неадекватност.

"Разбираме да криеш, че си бременна през първите месеци. Разбираме и да не показваш снимки на детето си, примерно от суеверие и страх от уроки. Но да не кажеш как си кръстил дъщеря си при все, че е минала година от раждането, е това не е нормално. Срам ли ги е, какво ли, но подобен случай не помним", коментират потребители в нета.

И припомнят, че дори Светлана Гущерова, която роди три отрочета на Християн Гущеров и не е показала лицата на малките, все пак е разкрила как се казват, още като бебета.

Каква е причината Тото да крие името, а се знае, че първородното му дете е момче и се казва Доминик, си знаят само той и Кристин. Но правилна ли е тази анонимност за човешко същество?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.