Кой сега е номер 1: Магдалена Томова разби Надежда Вишева с тези думи!

Магдалена Томова и Надежда Вишева бяха най-големите конкурентки в "Ергенът"!

https://goreshto.net/shoubiznes/koy-sega-e-nomer-1-magdalena-tomova-razbi-nadezhda-visheva-s-tezi-dumi/134707 Goreshto.net
Кой сега е номер 1: Магдалена Томова разби Надежда Вишева с тези думи!

Магдалена Томова и Надежда Вишева бяха най-големите конкурентки в "Ергенът"!

В "Ергенът" те бяха най-големите конкурентки и разбираемо, останаха на финала, в борба за сърцето на Алек Младенов. Който накрая ги остави с пръст в уста и търти да бяга, но това е друга тема...

Магдалена Томова и Надежда Вишева не бяха приятелки в имението, поне през повечето време. И докато Маги успя да се държи на ниво и да не нагруби никого за тези два месеца на снимки, то Надето си показа истинското лице.

Вишева първо беше кротка, приятелски настроена и добродушна към всички, но към средата на формата започна да хапе, да съска и да показва и комплекси, и злоба. Тя многократно обиждаше Маги и я наричаше фалшива, но се оказа, че самата тя е такава.

Е, истината лъсна и стана ясно коя каква е извън шоуто. Преди дни, в подкаст, Магдалена изрече думи, с които показа, че е свестен и добър човек, защото реално тя защити Вишева. Маги се противопостави на обвиненията на зрителите и на майката на Алек, затова, че Надежда се опитва да му се навлече с "багаж", сиреч с детето си.

"Това изказване е противно, гадно е. Децата са Божия благословия и това, че една жена е продължила сама в живота с детето си, е много смела постъпка. Достойна е за уважение, а не за одумване", каза Томова и с така натри носа на злобната Вишева.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.