Кой ще се грижи за горкото бебе: Сузанита отново започна да се друса!

Сузанита отново се е хванала за "белото"!

https://goreshto.net/shoubiznes/koy-shte-se-grizhi-za-gorkoto-bebe-suzanita-otnovo-zapochna-da-se-drusa/109650 Goreshto.net
Кой ще се грижи за горкото бебе: Сузанита отново започна да се друса!

Сузанита отново се е хванала за "белото"!

Няма и половин година, откакто роди бебето си Матиас и се кълнеше, че това бил смисълът на живота й...  Сузанита отново се върна към стария си начин на живот. Близки до нея източници разкриха най-страшното - че тя отново се е хванала за "белото" и е започнала да се друса.

Макар да се кълнеше, че това е затворена страница и че е била на няколко пъти в клиника, където са й помогнали, Сузи Мурад в момента е в криза. И е съвсем вероятно да е залитнала по кривия път.

Знаем, че тя не само зачена на 19 години, но и скоро се раздели с таткото на бебето си - Марк Славов. Двамата и преди са се карали, но този път явно нещата са сериозни. А и с бебе на ръце, с тази огромна отговорност, не е като да се скарате в коя кръчма да се напиете - тези неща минават бързо, но когато няма отговорност, работата замирисва...

Познати на Сузанита се тревожат кой реално ще се грижи за малкото момченце при все, че с баща й - Орхан Мурад не се поглеждат (той има нова жена и ще става татко), а Шенай Кузева ще се мести в Англия, за да живее с новия си приятел Румен Керимов.

"Това момиче от малко е тръгнало по лошия път, но не е виновна само тя, а родителите й и начина, по който е живяла, примерите, които е гледала. Това бебе, милото, има шанс единствено, ако семейството на въпросния Марк Славов е читаво и решат да си поемат внука", коментират запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.