Кръшка ли на съпругата си актьорът Николай Урумов: Изловиха го с млада брюнетка в Пловдив! (СНИМКИ)

Николай Урумов беше спипан с доста по-млада от него жена!

https://goreshto.net/shoubiznes/krashka-li-na-saprugata-si-aktyorat-nikolay-urumov-izloviha-go-s-mlada-bryunetka-v-plovdiv-snimki/118950 Goreshto.net
Кръшка ли на съпругата си актьорът Николай Урумов: Изловиха го с млада брюнетка в Пловдив! (СНИМКИ)

Николай Урумов беше спипан с доста по-млада от него жена!

60-годишният актьор Николай Урумов е семеен от дълги години, но дамата, с която бе спипан от папараци в Пловдив, със сигурност не бе съпругата му. Той се разхождаше по Главната, в района на Централна поща, а до него крачеше видимо доста по-млада и тъмнокоса жена.

Двамата изглеждаха доста близки, което моментално изключва вероятността да е някаква непозната негова фенка. Брюнетката похапваше сладолед, облечена в скъсани дънки, а Урумов я гледаше закачливо й не спираше да й бъбри.

После обаче двамата се разделиха, неясно за колко време, като Николай Урумов пое сам към улица "Иван Вазов". Нещо интересно обаче направи впечатление и то е, че актьорът явно е голям палавник. Не стига, че досега беше в компанията на млада дама, но минути, щом се раздели с нея, впери хищен поглед в задницата на преминаваща непозната блондинка.

"Това са те - хората на изкуството, да не са ти в къщата! Може да са големи таланти, ама и са зверски женкари, не пропускат фуста. Такива и на сто години да станат, ще точат лиги и ще подсвиркват след момичетата, без да осъзнават, че стават за смях", коментират свидетели на случката с актьора.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.