Край!! Андреа заряза пеенето, никой не я слуша: Прехранва се с п@рно снимки в Онлифенс! (ШОК КАДРИ)

Андреа реши как да си вади хляба, пеенето не й върви!

https://goreshto.net/shoubiznes/kray-andrea-zaryaza-peeneto-nikoy-ne-ya-slusha-prehranva-se-s-p-at-rno-snimki-v-onlifens-shok-kadri/128875 Goreshto.net
Край!! Андреа заряза пеенето, никой не я слуша: Прехранва се с п@рно снимки в Онлифенс! (ШОК КАДРИ)

Андреа реши как да си вади хляба, пеенето не й върви!

И без това от години насам Андреа се чуди как да се снима все по-р@зчекната и брутална във Фейсбук, та най-после я осени идеята... Певачката дърпа ли дърпа гащи в Мета, за да привлича мъже онлайн, щото в реалния й жимот беше суша, а сега се зае усърдно да си вади и хляба с това.

Как ли?! Ами благодарение на платформата Онлифенс, която си е за откровено порн@графски снимки, видеа и всякакви щуротии. Бившата на Кубрат Пулев отдавна има профил там и не пропуска да публикува себе си. Напоследък обаче доста зачести, с което показа, че явно оттам идват основна част от доходите й.

Най-прясната снимка на бившата Пулевица е по бели прашки в черна вана и с бели пухени белезници на ръцете. Андрейка е в гръб като се набляга на фотошопирания й з@дник - то без фотошоп как да го покаже туй нещо, сигурно е и с целулит, което е нормално...

"На нея музиката отдавна не й върви, няма кой да я слуша. Прави се, че има участия, че прави песни и дуети, и други глупости, но реално кариерата й беше добра само в началото, когато беше още млада и беше в Пайнер. Отдавна вече Андреа не е никоя в музиката и добре, че са такива платформички, че от тях да захлебва", коментират близки до обкръжението й.

Само е интересно какво казва новият й приятел Емре Йозмен за тези откровено евтини снимки...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.