Край! Мегз обяви: Спира да прави дрехи! (пълни подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/kray-megz-obyavi-spira-da-pravi-drehi-palni-podrobnosti/47254 Goreshto.net
Край! Мегз обяви: Спира да прави дрехи! (пълни подробности)

Мегз окончателно приключи с модния бизнес!
Миглена Каканашева – Мегз окончателно приключи с дрехите и модния бизнес. Това обяви самата тя преди часове като потресе всички:

“Скъпи приятели, след като преди 6 месеца се разделих с МЕГЗ, сега дойде време да кажа СБОГОМ и на прекрасната ми малка патеричка I-AM. Повече няма да създавам дрехи под никакъв бранд. В сайта ни www.I-am.bg може да откриете всичко,което ни е останало. Добавили сме и графа MEGZ. Проверете.

Ще продадем всичко,което имаме на склад и после ще затворим, както с MEGZ. Няма да отварям нов бранд.

Правя си равносметка. Преди точно година един шаман ми каза в предаването ми “Маската”,че нося душа “Бодхисатва” и че ако искам да следвам пътя на душата си,ще трябва да се разделя с всичко,което имам. Гледах го с неразбиране и подсмърчах. Защото въпреки,че не схващах много от думите му нещо в мен се късаше от болка и възторг едновременно.

Все пак явно тръгнах по пътя.В живота ми се случиха меко казано магическо-невероятни неща.И без да се усетя само за година май наистина се разделих с почти всичко,за което някога се кълнях,че е смисълът на живота ми. Когато се разделях с МЕГЗ треперех от страх. Буквално мислех,че умирам.

Тогава имах I-AM и въпреки,че не мога да я сравня никога с MEGZ. Тя ме държеше с единия крак на сухото. Беше моята патерица и ми помагаше да се крепя. Представете си дори без да осъзнавам съм я кръстила “АЗ СЪМ”.

Така беше и смятах,че дълго ще си я работя.На 18.06,обаче, се прибрах в България.И смятах докато съм на семинара ми в гората междувременно да спретна и 2 колекции, които да пусна сега като се върна в Дубай.

Приятели, правя дрехи от 13 годишна. Винаги е било така-затварям си очите и Вдъхновението си върши работата. Винаги са идвали сами с огромна лекота. Е този път не. Почвам да творя,затварям си очите и пред мен се появява единствено образа на Бог,който ми казва “Вече си готова”.

Така всеки път в продължение на 2 седмици. Побърках се. Минах през всички емоционални състояния. Но каквото и да правех,не идваше. Трябваше да се изправя пред семейството и екипа си и да им кажа “Приключвам”. Не друг бранд, а приключвам окончателно. Беше толкова страшно, защото ги обичам повече от всичко. Буквално се чудех дали ще ме намразят.

И така -Край. Благодаря ви, обичам ви. Няма да се повтарям пак -Знаете,за мен беше велика привилегия да творя за вас”, сподели Мегз.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.