Кремена Халваджиян се връща в „На кафе“?

Тя приела много тежко отстраняването й от предаването

https://goreshto.net/shoubiznes/kremena-halvadzhiyan-se-vrashta-v-na-kafe/115428 Goreshto.net
Кремена Халваджиян се връща в „На кафе“?

Тя приела много тежко отстраняването й от предаването

Кремена Халваджиян прави опити да се върне в предаването „На кафе“ от тази есен. Припомняме, че преди няколко години тя бе уволнена от предаването, в което се изявяваше дълго време като стилистка.

 

Мълвата в медийните среди обаче носи, че тя е пуснала пипала отново да се върне на старото си работно място. Кремена и още няколко от хората на Гала бяха съкратени през 2020 г. в разгара на пандемията от КОВИД-19 като целта на продукцията на Нова тв бе оптимизиране на разходите. В последствие обаче тя не бе върната, а решението бе на тогавашната шефка Миляна Велева.

 

От няколко месеца Кремена ухажва настоятелно новата шефка на „Съдържание и продукция“ Тара Нури като разбира се целта й е да се върне отново на работа. Така че не е изключено със старта на новия сезон да видим Кремена Халваджиян на скамейката на панелистите, но не като хоноруван кадър, а на твърда заплата.

 

Припомняме, че жената на Халваджиян, която е и първа дружка на Гала, прие много тежко отстраняването й от предаването. Тя обаче не е сърдита на Гала, която нямала изобщо думата в случая.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.